2014. december 29., hétfő

Miért most?

   Sziasztok emberek! Vissza tértem. Hogy miért pont most? Hát nem tudom. Hogy miért nem tudom? Mert szünet van. És ez hogy függ össze? Úgy, hogy a szünetben nem kell gondolkodni.
  Lehet ezért vagyok itt. Hogy kifejtsem nektek mire jó a szünidő! Szóval készüljetek fel. Kapaszkodjatok a mellettetek ülőbe, mert olyan dolgokat fogok felsorolni, ami minden értelmes ember fejében felsejlett már.
  Először is olvasni. Az olvasás kikapcsol, és olyan helyekre repíthet el, amiket még nem jártatok. Emellett a szókincseteket is fejleszthetitek és a helyesírást is. (Remélem itt egy magyartanár, hogy lássa, hogy nem minden tanuló van teljes tudatlanságban, és rábólintson erre)
  Aztán ott van még a sorozat/film nézés. Ezekhez szintén az "egyéb életek" kategóriába sorolható érzés kerülgethet. Ha unatkoztok, nézzetek meg egy filmet. H kevesebb időtök van, akkor csak sorozatot. (Ha nincs ötletetek melyiket, akkor írjatok kommentbe nyugodtan, és én majd segítek!)
  Bulizás. Ha nem akarsz otthon egyedül lapokra, vagy monitorra meredni, akkor mozdulj ki egy kicsit a barátaiddal. Vagy ha senki nem jön, akkor öltözz fel úgy, ahogy soha nem szoktál, szökj be egy buliba, smárolj le egy ismeretlen srácot, csinálj őrültségeket. Semmi kötöttség. Amikor visszaöltözöl a saját magad stílusába, és lemosod a sminket legalább vadabbnak érzed majd magad, és még ha szerencséd van fel sem ismernek ;)
  Ha ez a lehetőség sem tetszik, akkor nem vagy ember. Zenélj, vagy csak hallgass zenét. ez is egy lehetőség, de ez nem tart ki az egész szünet idejére. Szóval válogass a fent említett tettek között, aztán majd meglátjuk mi lesz. ;) Én a harmadikra szavazok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése